N.C Bjerg Tætningslister

Leder du også efter tætningslister til N.C Bjerg vinduer ? Så behøver du ikke lede længere.... Profillageret.dk kan hjælpe dig. Som noget nyt i 2022 er vi gået igang med at producere tætningslisterne til de gamle N.C Bjerg vinduer.

label
perm_identity
remove_red_eye 171 views

Vejledning til montering og lægning af gummifliser

Her finder du en komplet vejledning til hvordan du montere/lægger dine ny-indkøbte gummifliser. Vi har lavet en lille guide, hvor vi viser alle arbejdsgangene.

label
remove_red_eye 2434 views

Special fremstilling af profiler og lister

Vi får tit spørgsmålet, om vi har et bestemt profil, og mange gange kan vi finde noget som ligner eller kan bruges som erstatning, men et 100% match kan være svært.Der findes jo flere millioner profiler ude i den store verden, og mange er lavet til et specifikt projekt eller produkt, og med tiden kan disse blive udfaset eller helt udgå, hvilket gør det utrolig svært at finde en erstatning.Hos Profillageret kan vi hjælpe med at lave de profiler du ikke kan finde andre steder, eller fremstille et profil til et nyt spændende projekt.

label
remove_red_eye 4205 views

Gummi til skydebaner, klubber og skytteforeninger

Vores slidgummi anvendes i stor udstrækning på landets skydebaner til at bremse kugler og projektiler bag skydeskiverne. Det fungere ligeledes særdeles godt som kuglefang og anslagsgummi, grundet den høje elastisitet og trækstyrke.

label
perm_identity
remove_red_eye 1142 views

Gummifliser og faldunderlag til legepladser

Der bliver hele tiden stillet større og større krav til sikkerheden på legearealer og legepladser, og landets kommuner er gode til at gå forrest i udviklingen, og gør som regel en ekstra indsats for at imødegå de krav og reguleringer som kommer fra de forskellige styrelser der kontroller sikkerheden på landets legepladser.

label
perm_identity
remove_red_eye 6382 views

Nye tætningslister i BAD Serie

Badeværelset er husets mest udsatte rum, når det drejer sig om mug, svamp og skimmel.Fuger og tætningslister er konstant udsat for fugt, sammen med et høj rum temperatur, hvilket giver de optimale betingelser for mug og svamp.

label
perm_identity
remove_red_eye 10564 views

Officiel PRIMO Partner & Forhandler

Det er med stor glæde at vi nu kan løfte sløret for et nyt produkt sortiment.Profillageret.dk har indgået en aftale med PRIMO Danmark, omkring lagerføring og salg af hele deres sortiment i tætningslister og profiler.

label
perm_identity
remove_red_eye 585 views

Industrigummi til Dansk erhvervsliv

Det danske erhvervsliv klarer sig efter omstændighederne ganske godt lige pt. Industrien har fået gang i hjulene igen, hvilket giver vores land et markant boost i økonomien,hvilket er særdeles tiltrængt efter nogle hårde år med finanskrise og faldende eksport.

label
perm_identity
remove_red_eye 1019 views

Gummiprofiler - Hvilken gummiprofil skal jeg vælge ?

Hvad er et gummiprofil ? Betegnelsen gummiprofil dækker over mange forskellige typer gummiprofiler som kan være en massiv eller opskummet gummi som er formet på en speciel måde, for at afhælpe en eller anden problemstilling.

label
perm_identity
remove_red_eye 4640 views

Glasbånd i dine vinduer skal checkes en gang om året...

Har du som så mange andre, vinduer af ældre dato i din bolig, skur eller fx. drivhus, så skal du ca. 1 gang om året checke vinduets glasbånd for utætheder eller om det er blevet nedbrudt af vind og vejr gennem tiden.

label
perm_identity
remove_red_eye 3280 views