Gummiprofiler - Hvilken gummiprofil skal jeg vælge ?

Hvad er et gummiprofil ? Betegnelsen gummiprofil dækker over mange forskellige typer gummiprofiler som kan være en massiv eller opskummet gummi som er formet på en speciel måde, for at afhælpe en eller anden problemstilling.
På markedet idag findes der næsten uendeligt mange forskellige gummiprofiler, for der bliver hver dag designet nye gummiprofiler til nye produkter eller løsninger. Alle disse gummiprofiler kan være produceret af mange forskellige typer gummi, som hver især egner sig godt til nogle ting. Vi har lavet en oversigt over de mest anvendte typer og dem som vi hovedsageligt lagerfører i vores butik. Den oversigt kan du finde her.

<-- Se alle vores gummiprofiler i kategorierne til venstre !

Når du som forbruger skal ud og finde et nyt gummiprofil til dit produkt eller application er det vigtigt at den nye passer, og er så tæt på den gamle som muligt. Det bedste du kan gøre er at tage et tværsnit af din gamle gummiprofil, og så sammenligne med dem vi har på siden. Vi opgiver som regel så mange mål som muligt på vores gummiprofiler, for på den måde er det lettere for dig som kunde, at identificere hvilket gummiprofil som vil kunne erstatte den du allerede har.
Som sagt kan det være svært at finde et gummiprofil, da der er så mange, og vi kan desværre ikke ha alt på lager. Derfor bliver man nogen gange nød til at tænke lidt ud af boksen, og så sige til sig selv: Hvis jeg ikke kan få dette gummiprofil, hvad kan så bruges hvis jeg "modificere" en smule. Løsningen skal selvfølgelig kunne holde tæt eller erstatte det gamle gummiprofils opgave.
Hvis det er fuldstændig umuligt at finde noget som passer, er der som regel kun 1 udvej, og det er at få produceret en erstatning, og det kan være en dyr fornøjelse hvis man ikke skal bruge ret mange meter.
Vi har en aftale med en fabrik som kan lave kopier af gamle tætningslister, gummiprofiler og sågar fenderlister... Her kan man få fremstillet et nyt gummiprofil eller tætningsliste, som vil være en kopi af det gamle, dog med forbehold for små tolerance forskelle, Men der skal være lidt mængde bag sådan en bestilling, og det vil stadig være en "dyr" løsning, men det kan lade sig gøre. Vi siger som tommelfingerregel at vi skal tæt på 250m før det kan lade sig gøre, men det kommer også an på gummiprofilets størrelse.

Vi udvider hele tiden vores sortiment af gummiprofiler og produkter, og hver gang vi støder på nye vil vi overveje muligheden for at lagerføre dem og gøre disse gummiprofiler tilgængelige på vores webshop. Vores vision er at have Danmarks bredeste udvalg af gummiprofiler og gummilister til konkurrencedygtige priser.
Vores netværk gør at vi hele tiden er i kontakt med producenterne af gummiprofilerne, og vi samarbejder med nogle af Europas størreste grossister.
Så finder du ikke den gummiprofil du søger på vores side, så send os en forespørgsel allerede idag, så kan vi hurtigt vurdere om det er et gummiprofil vi har set før, om det kan skaffes, om det kan produceres eller om vi ikke kan hjælpe.

Profillageret.dk