Glasbånd er en billig måde at gøre vinduerne tætte igen

Har du som så mange andre, vinduer af ældre dato i din bolig, skur eller fx. drivhus, så skal du ca. 1 gang om året checke vinduets glasbånd for utætheder eller om de er blevet nedbrudt af vind og vejr gennem tiden. Grunden til at man skal holde øje med disse glasbånd er, at de kan være med til at forringe indeklimaet hvis dine vinduer er utætte, men den største skjulte udgift er nok, at din varmeregning vil stige, idet varmen kan slippe ud af dine utætte vinduer. Derfor kan et glasbånd til nogle få kroner, spare dig for flere hundrede, og måske tusindvis af kroner i varme på sigt.

Vi har samlet et godt udvalg af glasbånd her i vores webshop. Der er mange forskellige størrelser, og der burde være et som kan passe i dit vindue. Det er knap så vigtigt at det ligner den gamle 100%, men bare den passer på mål, så er det lidt ligemeget om den har 2, 3 eller 4 spor på oversiden. Bare glasbåndet kan slutte tæt mellem karm og glas, så skal det nok give den ønskede tætning.

Se vores udvalg af glasbånd her

Du kan også finde glasbånd i dit lokale byggemarked, men skal du have til flere vinduer, så kan det godt betale sig at bestille dem via vores webshop, da byggemarkederne tager sig godt betalt for disse glasbånd. Som regel har de heller ikke det store udvalg, og kun nogle enkelte størrelser på lager. Her hos os er udvalget meget større, vi har bedre priser, og en hurtig leveringstid.

Glasbånd er lavet i EPDM gummi som er ozon bestandig, og har derfor de optimale egenskaber for at sidde udenfor i vind og vejr. Det er den gummitype som bliver mindst nedbrudt af solens UV stråler, og vil derfor holde væsentlig længere end profiler lavet af fx naturgummi. Så derfor skal man lige kigge sig ekstra godt efter når man handler glasbånd, for der er jo ingen grund til at skulle skifte sine glasbånd igen allerede næste år, fordi man har købt den forkerte kvalitet.

Er du i tvivl om hvilken tætningsliste du skal bruge til dine vinduer eller døre, så er du velkommen til at kontakte os på salg@profillageret.dk, og så vil vi prøve at hjælpe så godt vi kan, ud fra din beskrivelse.