Brug for Gummiflis som ikke findes her? Send forespørgsel

Gummiflis  

 • 749,00 DKK Udsolgt

  100% genanvendt gummi.MiljøvenligtMateriale: SBR En pose med 30kg rækker til 2m2 på med lag på 5cm. Sælges i poser med 30 kg.Prisen er for 1 pose med 30 kg.

  749,00 DKK
  Udsolgt
  Tilføj til kurv
 • 749,00 DKK Udsolgt

  100% genanvendt gummi.MiljøvenligtMateriale: SBR En pose med 30kg rækker til 2m2 på med lag på 5cm. Sælges i poser med 30 kg.Prisen er for 1 pose med 30 kg.

  749,00 DKK
  Udsolgt
  Tilføj til kurv

Gummiflis som faldsikring eller som erstatning for træflis

Gummiflis også kaldet Gummibark, er et forholdsvis nyt produkt op markedet, og kan bruges til flere forskellige typer opgaver. Det er oprindeligt udviklet som faldunderlag/faldgummi til legepladser, idet det giver en super blød overflade, og absorber et fald utrolig godt, pga strukturen.
Gummiflis er lavet af 100% SBR genbrugsgummi, og er samtidig 100% miljø venligt, da det ikke skader naturen. Man kan få gummiflis i flere forskellige farver, og stykkerne variere fra 1 til 7cm i længden. Gummiflis er blevet et populært produkt på blandt andet naturlegepladser, da materialet lander naturligt ind i landskabet. Ønsker man at holde lidt mere styr på et område med gummiflis, kan man med fordel lime det sammen med polyuretan.
Man kan benytte gummiflis / gummibark på næsten alle underlag, så som græsplæner, beton, sand, jord eller træ.
En stor fordel ved at benytte sig af gummiflis i forhold til gummifliser, er at man beholder ikke forberede underlaget på samme måde, og ikke behøver en 100% jævn overflade, før udlægning.
Flere og flere anlægsgartnere er også begyndt at anvende gummiflis som erstatning for alm. træflis til haver, blomsterbede og lign. Du kan opnå utrolig pæne resultater med et mix af de forskellige farver gummiflis.
Alt vores gummiflis købes i sække a 30kg.

Sådan bestiller du

Betaling
Fragt & levering
Spørgsmål og svar
Returneringer
Kundeservice