Reklamation

Der ydes 2 års reklamationsret på produkter købt hos Profillageret.dk.
Er der yderligere reklamationsret eller garanti, vil det fremgå særskilt af fakturaen.

Skade på produktet som skyldes betjeningsfejl, håndteringsfejl, modifikationer eller groft misbrug fra brugerens side, er ikke dækket af reklamationsretten. 

Fortrydelsesret

Den 14 dages fortrydelsesret

I forbrugerkøb hvor bestillingen af varer foretages via telefon eller Internettet har forbrugeren 14 dages fortrydelsesret.
Fortrydelsesretten løber fra det tidspunkt hvor varen overdrages til forbrugeren. Skulle købet fortrydes indenfor 14 dage tilbagebetaler vi varens pris.
For at kunne benytte fortrydelsesretten, skal varen være afleveret til Postdanmark eller anden fragtmand senest 14 dage efter modtagelsen.

Betingelsen for at anvende fortrydelsesretten er, at varen tilbageleveres i væsentlig samme stand, som ved overdragelsen. Hvis varen ikke tilbageleveres i væsentlig samme stand, ansættes varen skønsmæssigt af Profillageret.dk ud fra en mulig salgsværdi.

Ved anvendelse af fortrydelsesretten skal varen venligst returneres i ORIGINAL EMBALLAGE hvis dette har været der ved levering. Manglende ORIGINAL EMBALLAGE medfører oftest en forringelse af salgsværdien, hvorfor De ud fra en vurdering foretaget af Profillageret.dk, vil blive krediteret et tilsvarende mindre beløb svarende til forringelsen. I værste fald kan manglende ORIGINAL EMBALLAGE m.v. medføre, at købet ikke kan fortrydes.

Ved bestilling af profiler i anbrud, frafalder fortrydelsesretten, idet Profillageret.dk ændre varen fra en hel rulle til et stykke og dette sker på kundens ønske ved bestillingen.

Omkostninger ved at sende varen tilbage påhviler forbrugeren.

Profillageret.dk returnerer beløbet inden 30 dage i overensstemmelse med forbrugeraftalelovens § 12c. I de fleste tilfælde sker dette indenfor 2 hverdage efter modtagelsen.

Sådan returnerer du varen

Der er to måder hvorpå De kan returnere varen på:

  • - De kan nægte at modtage varen fra postvæsnet. 
  • - De kan modtage varen fra postvæsnet og efterfølgende inden for de 14 dage, returnere varen til Profillageret.dk

I denne sammenhæng beder vi Dem vedlægge en kopi af fakturaen for de købte varer, som dokumentation for at den/de returnerede varer er købt hos Profillageret.dk

Retur adresse er følgende:

Profillageret.dk
Platinvej 61
DK-6000 Kolding

Mærk pakken "Profillageret.dk" og vedlæg kopi af købsfaktura, som dokumentation for, at den/de returnerede varer er købt hos Profillageret.dk. Beløbet returneres ved bankoverførsel.

Returnering som følge af fortrydelse sker på købers egen regning! Profillageret.dk forlanger, at varen returneres via Post Danmark, og at varen sendes som pakkepost. På den måde er der mulighed for at spore pakken i Post Danmarks system og det fjerner dermed enhver tvivl om, hvorvidt varen er blevet udleveret til Profillageret.dk. Yderligere har kunden mulighed for, at kunne efterlyse pakken såfremt udlevering ikke har fundet sted.

Varer der returneres på efterkrav eller som sendes uden porto nægtes modtaget af Profillageret.dk.

Forsvarlig returnering

Alle produkter, der returneres til Profillageret.dk skal være forsvarligt indpakket.

Skaffevarer

Skaffevarer tages ikke retur, da vi ikke lagerfører dem, og ikke har mulighed for at afsætter produkterne igen inden for rimelig tid.

Er du i tvivl

Såfremt der måtte opstå tvivlsspørgsmål, anbefaler Profillageret.dk, at De retter henvendelse til 
salg@profillageret.dk