Brug for Staldmåtter som ikke findes her? Send forespørgsel

Staldmåtter  

  • 799,00 DKK Udsolgt

    Farve: SortTykkelse: 17mmStørrelse: 2000x1000mmKvalitet: SBR/NROverflade: Rillet/BoblerHårdhed: Shore A 55 +- 5Temperatur: -30 til +70c Prisen er pr. stk.

    799,00 DKK
    Udsolgt
    Tilføj til kurv

Staldmåtter til svin, kvæg & heste

Staldmåtter fra Profillageret er det oplagte valg når det kommer til dyrevelfærd og et morderne staldmiljø. Vores staldmåtter sørger for skridsikring i stalden, så dyrene ikke skrider på et glat gulv, og pådrager sig skader og følgesygdomme. Ligeledes opretholdes sunde og raske klove og ben, så på den lange bane kan en investering i staldmåtter hurtigt tjene sig selv hjem.
Alle vores staldmåtter er lavet i utrolig slidstærk gummi som holder i mange år, og som er testet i et staldmiljø. Derfor kan vi garantere et kvalitetsprodukt, og med et stort udvalg burde vi også kunne hjælpe med netop staldmåtter til Jeres opgave.
Vi lagerfører staldmåtterne i forskellige mål og med forskellige mønster, men kendetegnet for dem alle er, at de kan anvendes i det nordiske klima.
Disse staldmåtter kan også anvendes som gulv i hestetrailere, hestelastbiler og andre former for dyretransport, hvor der er krav til at dyrene står godt fast under transport. Finder du ikke lige den staldmåtte som du søger, så ring til vores salgsafdeling som vil hjælpe dig med din forespørgsel.

Sådan bestiller du

Betaling
Fragt & levering
Spørgsmål og svar
Returneringer
Kundeservice