Gummi til skydebaner, klubber og skytteforeninger

Hos Profillageret har vi gennem længere tid arbejdet sammen med skytteklubber og foreninger i Danmark, om at finde frem til den optimale gummitype til skydeskiver. Vi har prøvet flere forskellige typer og materialer af, og har i samarbejde fundet frem til en slidgummi med de rette egenskaber.
Det tillader projektilet at trænge igennem gummiet og kun efterlade et ultra lille hul efter projektil eller kugle. Man kan sige at gummiet er selvhelende, og lukker hullet.
For at opnå disse egenskaber, kræver det den rigtige type gummi med en høj trækstyrke, kombineret med en blød og elastisk compound. Vores skyttegummi fås på nuværende tidspunkt kun i sort, og måler 1400mm i bredden. 

Vores slidgummi til skydeklubberne fås i flere forskellige tykkelser, så det kan bruges til alle opgaver i forbindelse skydningen.
Gummiet kan blandt andet bruges som bagskive til skydeskiverne, for at bremse projektiler og kugler, men også som kuglefang og anslags beskyttelse på sider og flader hvor der er chance for beskadigelse.

Du kan læse mere om vores gummi til skydebaner ved at klikke her, og se de forskellige tykkelser vi har i programmet.

Vores slagsteam sidder klar til at hjælpe Jeres skydeklub eller skytteforening med vejledning af gummi til skydebaner, og vi kan leverer i både hele ruller eller opskåret efter Jeres mål.
Vi er klar til at give Jer et godt tilbud på "skyttegummi" leveret direkte til Jeres klub eller forening, I skal blot sende os en mail, eller give os et ring.