Profillageret er nu officiel PRIMO partner og forhandler.

Det er med stor glæde at vi nu kan løfte sløret for et nyt produkt sortiment.

Profillageret.dk har indgået en aftale med PRIMO Danmark, omkring lagerføring og salg af hele deres sortiment i tætningslister og profiler.
Dette indebærer nu, at du kan finde alle PRIMO's lister på vores hjemmeside, og bestille deres små "gør-det-selv" pakker, eller pr. metermål fra deres produkter i store ruller.

Profillagerets mission er at ha Danmarks største udvalg i profiler og tætningslister, og her passer sortimentet fra PRIMO perfekt ind.

PRIMO Danmark er en gammel dansk virksomhed, som startede med plast profiler og har siden sin start i 1959 udviklet virksomheden, som nu også indebefatter gummi tætningslister osv. Virksomheden er tilstede i 8 forskellige lande, og beskæftiger mere end 700 medarbejdere.
Det er derfor utrolig spændende at PRIMO har valgt Profillageret som deres hovedforhandler og at vi sammen kan dække markedet, og servicere de kunder som efterspørger produkterne fra PRIMO.

Inden længe vil alle varer være på lager, og det vil være muligt at bestille primo lister via webshoppen.
Skulle du ha spørgsmål til produkterne fra PRIMO, så kan du også ringe til vores salgsafdeling, som vil være kunne svare på eventuelle spørgsmål.