Tætningslister til brusedøre og brusekabiner

Badeværelset er husets mest udsatte rum, når det drejer sig om mug, svamp og skimmel.

Fuger og tætningslister er konstant udsat for fugt, sammen med et høj rum temperatur, hvilket giver de optimale betingelser for mug og svamp. Det er derfor utrolig vigtig at rengøre enhver afkrog af badeværelset, for at forhindre dannelse af mug og skimmelsvamp.
Hvis skaden allerede er sket, så er der hjælp at hente… du kan evt. prøve at redde fugerne med rodalon eller lign, eller få alle fugerne udskiftet med nye. Lad gerne en fagmand om det, så du er sikker på at få alt det dårlige fuge væk.
Tætningslisterne kan du derimod selv udskifte… Langt de fleste profiler og lister til badeværelses miljører er nogen man lige kan klikke af, eller trække ud. Derved er det utrolig let at udskifte med nye.

Tætningslister til brusedør og brusekabiner

Har du en fast brusekabine med glas sider og døre, så sidder der sikkert også nogle tætningslister mod gulvet, og på brusedørene som sørger for at lukke tæt med magneter.
Er disse magnet-tætninger med tiden blevet skæve, eller er det begyndt at blive ulækre, så kan du nemt hive dem af og udskifte dem med vores magnetiske bruseprofiler. Eneste du skal sikre dig er om dine brusedøre lukker mod hinanden eller samles i et 45 graders hjørne. Er det den sidste løsning, så husk at bestille både en N/S og en S/N så lister tiltrækkes af hinanden, i stedet for at afstøde hinanden.

Ønsker du at vide mere om vores nye BAD serie af tætningslister, så er du velkommen til at ringe til vores salgsafdeling, eller skrive os en mail.

Du finder vores sortiment ved at klikke her.