Brug for Gummibælter - Larvebånd som ikke findes her? Send forespørgsel

Gummibælter - Larvebånd  

  • 3.795,00 DKK Udsolgt

    CRT-800 Gummibælte som passer til følgende minigravere: BOBCAT E16, E17, E19Terex TC16Hitachi ZX16, ZX18Schaeff HR12, HR1.6CAT 301.8 Brede: 230mmLinks: 66Pitch: 48mm Prisen er pr. stk

    3.795,00 DKK
    Udsolgt
    Tilføj til kurv

Trelleborg CRT-800 ALL SEASON Gummibælte til minigraver

Med sine kontinuerligt viklede kabler, som tilføjer styrke og pålidelighed, ved ikke at tillade svage steder i kabelbundterne, holder CRT-800 ud og overgår andre gummibælter i sin klasse.
Desuden er bæltet designet med smedede stålstykker, som er stærkere og mere fleksible end de mere almindeligt anvendte støbte metalstykker, som findes i billigere alternativer.
Med sit specielle slidbanemønster og topmoderne sammensætning, leverer CRT-800 ALL SEASON højere greb og trækkraft på sne og glatte overflader samt reduceret bremselængde, så operatører og maskiner får den bedst mulige beskyttelse i alt slags vejr.
Endelig bruger vores CRT-800 RT en skærebestandig gummiblanding, som beskytter metalkomponenterne mod fugt, der vil forårsage oxidation og svigt af RT.

Vi lagerfører bælter til minigraver, og kan skaffe til næsten alle modeller. Har vi ikke det gummibælte du søger til din minigraver, så giv os et ring eller en mail, så skal vi hurtigt komme retur med pris og leveringstid.

Vi har mulighed for levering af følgende:

Komatsu gummibælter - Kobelco gummibælter - Hitachi gummibælter - KATO gummibælter - VOLVO gummibælter - Yanmar gummibælter - Bobcat gummibælter - Terex gummibælter - CAT gummibælter - JCB gummibælter - Takeuchi gummibælter - Eurocomach gummibælter

Sådan måler du dine larvefødder / gummibælter op:

Trin 1: Bredde - Mål blot fra kant til kant på ydersiden af sporet. Denne måling er altid angivet i millimeter. (f.eks. 230 mm)

Trin 2: Links - Denne måling er simpelthen antallet af links i sporet (f.eks. 31 links). Et led er metalstangen, der går i indgreb rundt om tandhjulet for at drive maskinen.

Trin 3: Pitch - Denne måling er afstanden fra midten af et link til midten af det næste link på dit spor. Denne måling er også angivet i millimeter. (f.eks. 96 mm)

Disse tre mål kombineres for at skabe sporstørrelsen - i eksemplerne ovenfor er størrelsen 230 x 31 x 96. Sporstørrelsen er normalt stemplet ind i gummiet på indersiden af dine gummiskinner.

Sådan bestiller du

Betaling
Fragt & levering
Spørgsmål og svar
Returneringer
Kundeservice